SÒNIA RECASENS, regidora de CiU "Una espècie de mercat de Calaf, on es necessiten diners i es tira pel dret i es comença a donar de baixa partides importantíssimes per a la ciutat. // No compartim el focus sobre la pedra i no sobre les persones, per tant, demanem que aquests 12 milions d'euros, aquest destinar 3,3 % a la despesa sobre les persones, es converteixi com a mínim en 100 milions."

L’antiga responsable de l’àrea econòmica de l’Ajuntament ha criticat que amb aquesta ampliació de crèdit la caixa de l’Ajuntament quedarà en 42 milions d’euros “quan CiU la va deixar en 285” milions. I ha afegit que “ara que falten diners, es treuen de partides que són importants per a la ciutat”. Ha posat com a exemple la part destinada a les obres del Mercat de Sant Antoni, la de la remodelació del carrer de Pere IV i la de l’escola bressol que s’ha de construir a l’antic Canòdrom.

Ha lamentat també que fins aquest dijous al matí el govern no s’hagi posat en contacte amb el Grup Municipal convergent per parlar del pressupost i que l’hagi citat per trobar-se avui mateix. “Aquesta no és manera de tractar el principal grup de l’oposició”, ha etzibat Recasens, que considera que es tracta d’un “govern feble incapaç de teixir consensos”.