(ACN) ERC i Junts han fet aquest dissabte una segona cimera a la presó de Lledoners per intentar desencallar les negociacions per formar govern, segons ha avançat TV3 i ha pogut confirmar l’ACN. La trobada s’ha fet coincidint amb l’1 de maig, dia que ERC va marcar com data límit per assolir un acord. Fonts republicanes han dit a l’ACN que valoren positivament la trobada i que “espremeran” les últimes hores del dia en converses amb Junts i internament.

Alternatives de govern si no hi ha acord

ERC apunta que si en les properes hores no es tanca un pacte amb Junts per formar una coalició, diumenge es posaran sobre la taula “alternatives” com l’opció d’un govern en solitari. Els republicans confien pronunciar-se sobre les converses entre diumenge i dilluns.

Primera trobada a Lledoners

El vicepresident amb funcions a president i aspirant a la presidència en el nou govern, Pere Aragonès, ha tornat a participar en la cimera. També ho va fer en la trobada de dimarts amb el secretari general de Junts, Jordi Sànchez, per abordar l’estructura i el repartiment de conselleries del nou govern.