Una cinquantena de persones convocades pels CDR s’han manifestat en plena jornada de reflexió per demanar als votants independentistes que surtin al carrer per reclamar “la implementació d’una vegada per totes, de la República Catalana“.

Amb el lema, “la independència no es negocia, es ratifica“, integrants dels Comitès de Defensa per a la República han exigit als polítics accions concretes per tirar endavant la República. Per fer-ho, han organitzat una cercavila que s’ha iniciat a les 18 h a la seu de la CUP, al carrer Casp, on s’ha llegit un manifest i s’ha fet una enganxada de cartells.

Protesta dels CDR

Després els manifestants s’han dirigit cap al carrer de Calàbria, on hi ha les seus d’Esquerra Republicana i Junts per Catalunya, per arribar-hi han tallat un dels laterals de la Gran Via de les Corts Catalanes i agents de la Guàrdia Urbana han desviat el trànsit per evitar problemes de circulació durant la marxa. Al final de la protesta, els manifestants han llegit dos manifestos més: un davant la seu d’ERC i un altre davant la de Junts per Catalunya, al carrer de Calàbria. En acabar l’enganxada de cartells, la convocatòria s’ha disolt.