Alguns col·legis electorals de la ciutat s’han llevat aquest diumenge, dia d’eleccions generals, amb missatges escrits en pintura de color groc en que es demana la llibertat dels polítics presos i a favor de la independència. L’acció ha estat reivindicada a les xarxes socials pel Comitè de Defensa de la República de Les Corts.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions generals 28 d’abril” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

Els missatges s’han escrit a l’entrada de diversos col·legis del districte com per exemple l’escola Ítaca, el CAP Les Corts i l’escola Duran i Bas.

Es pot llegir entre d’altres “llibertat presos polítics”, “independència” o “vota groc”. A més del districte de Les Corts, també el CDR de Gràcia han publicat fotografies d’accions similars a través de Twitter.

En el cas de l’escola Ítaca, la notificació de la incidència es va fer aquest dissabte al migdia, per això tot sembla indicar, que les pintades es van fer la matinada de dissabte.

L’entrada de l’escola s’ha netejat abans de les 9h i el col·legi ha pogut obrir amb normalitat (ho ha fet 5 minuts més tard per altres motius). Tot i això els missatges encara són visibles.