JOSEP RULL, secretari d'Organització de CDC "CDC interposarà un recurs davant d'aquesta interlocutòria, un recurs en el qual intentarem desmuntar i creiem que ho farem, tots i cadascun dels elements que s'incorporen en la mateixa interlocutòria. Primer posar de manifest que hi ha hagut una situació diguem-ne no adequada, una situació ens atreviríem a dir irregular, amb un partit que s'ha de defensar davant dels mitjans de comunicació i davant de les observacions que fan altres formacions polítiques sense haver tingut coneixement formal d'aquesta interlocutòria. Segon, nosaltres farem servir totes les eines a l'abast per defensar la nostra honorabilitat, presentarem un recurs per desfer tots aquests arguments que considerem extraordinàriament febles. Com sempre estarem oberts per col·laborar amb la justícia, com no pot ser d'altra manera. Les portes de la seu nacional de CDC estan obertes de bat a bat per aportar qualsevol element."

Rull, que ha comparegut en roda de premsa acompanyat pel coordinador de Règim Interior i Comunicació de CDC, Francesc Sánchez, ha defensat l’honorabilitat del partit, que “no s’ha lucrat del Palau de la Música ni de cap altra entitat”. El secretari d’Organització assegura que la investigació es basa en elements “extraordinàriament dèbils” i que hi recorreran.

El portaveu del partit diu que estan oberts a col·laborar amb la justícia, tot i que s’ha queixat que s’han de defensar d’una interlocutòria de la qual no han estat informants prèviament. “Tenim una sensació de desemparament davant un procediment que no és adequat i que no s’ajusta al dret”, ha dit.