La candidata del Partit Popular (PP) a les eleccions generals del 2019, Cayetana Álvarez de Toledo, ha respòs, aquest diumenge, a la tarda, al candidat d’En Comú Podem, Jaume Asens, que va proposar il·legalitzar el PP pels casos de corrupció. La líder popular li ha etzibat que l’enviaria “al racó de pensar” per “les tonteries que diu”. “Aquestes estupideses no estan a l’altura d’un candidat”, ha sentenciat.

Des de la plaça del doctor Andreu, Álvarez de Toledo també s’ha referit a les paraules de Carles Puigdemont sobre el dret a l’autodeterminació. Ha considerat que Puigdemont no hauria de dir “diàleg quan vol dir referèndum, ruptura civil i exclusió de la meitat dels candidats”.

En relació al referèndum sobre la monarquia (que han proposat tant ERC com En Comú Podem), la candidata popular ha dit que aquest diumenge -aniversari de la proclamació de la Segona República Espanyola- “és un bon dia per fer una afirmació molt important: qui defen els valors d’igualtat, llibertat i fraternitat és Sa Majestat el rei Felip VI” i ha considerat que, la monarquia espanyola s’ha convertit en “la gran garantia” d’aquests valors.

“La degradació de la política”

Álvarez de Toledo també s’ha referit als incidents que es van produir a la Universitat Autònoma a l’entrada d’un acte en què hi participava. Ha afirmat que “estem assistint a la degradació de la política” perquè ja no només “hem d’anar amb escortes, sinó també amb antidisturbis.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]