Una trentena d’alts càrrecs de l’Ajuntament han signat una carta que han enviat al Tribunal Suprem en defensa de l’exconseller d’Interior, Joaquim Forn. A l’escrit critiquen que la imatge donada de Forn com la d’un “personatge conspirador i maliciós” és absolutament falsa. Els signants defensen que l’exconseller és una persona dialogant i amb valors ètics.

L’advocat de Forn, Daniel Pérez-Esqué, ha presentat la carta signada pels treballadors públics juntament amb un escrit en què demana al jutge del Suprem que deixi en llibertat provisional l’exconseller, investigat per rebel·lió, després d’haver renunciat a la independència per la via unilateral.

Els signants defensen que durant els 18 anys que Joaquim Forn va ser regidor de CiU a Barcelona va ser dialogant, considerat i respectuós tant amb el personal com amb les funcions de control, gestió i assessorament. També assenyalen Forn com un defensor dels interessos públics al servei dels veïns. Per tot plegat, lamenten que s’hagi presentat l’exconseller com una “persona fanatitzada, intransigent i desconsiderada” amb les normes de convivència.

La carta està signada per alts càrrecs com el cap de la Guàrdia Urbana, Evelio Vázquez; el secretari general, Jordi Cases; el director de Recursos Humans, Carles Arias; el de Barcelona Serveis Municipals (BSM), Ignasi Armengol; el gerent municipal, Jordi Martí; el director de premsa, Francesc Santiago, o el director de Serveis Jurídics, Albert Solé.