Carles Puigdemont ha difós aquest divendres el nou web governrepublica.org, un portal encapçalat per l’escut de la Generalitat, que vol canalitzar totes les informacions i comunicacions amb el “govern legítim de Catalunya”.

El president de la Generalitat destituït per l’aplicació de l’article 155 de la Constitució ha publicat, a través de Twitter, un missatge en què adreça el nou web governrepublica.org. Ho fa després que a final d’octubre ja va obrir el web Govern a l’exili, que va acabar tancat.

El portal dona la benvinguda amb imatges del Palau de la Generalitat i amb un missatge que denuncia que “atesa la situació d’indefensió jurídica i institucional del govern legítim de Catalunya davant l’agressivitat política i judicial de l’estat espanyol, l’Associació de Juristes Drets donarà cobertura legal a l’Oficina del Govern legítim de Catalunya”.

El web també facilita una adreça de correu electrònic per a qui vulgui fer arribar un missatge “als membres del govern de Catalunya” i recorda el compte de Twitter a través del qual difonen l’actualitat, que continua sent @catalan_gov.