signatures cap raval

El Grup Municipal d’Esquerra Republicana està treballant per trobar una solució de consens per posar fi a la incertesa sobre la futura ubicació del CAP que doni servei al Raval Nord. Fonts del partit han assegurat a betevé que, després de valorar diferents espais, ha trobat un solar que podria ser idoni, i que forma part dels terrenys on s’ubiquen les facultats de Lletres, Geografia i Història de la Universitat de Barcelona, al carrer de Montalegre.

Esquerra assegura que es tracta d’un espai de titularitat municipal, situat a escassos metres d’on està ubicat el CAP actual (que es troba al carrer de Torres i Amat) i que necessita una actuació perquè actualment genera problemes de manteniment per una mitgera en mal estat i en què l’Ajuntament no ha actuat per falta de finançament.

El partit republicà portarà la proposta a la propera comissió de Cultura i espera que l’Ajuntament, el Departament de Salut, el Departament de Cultura i la Universitat de Barcelona s’asseguin a estudiar la possibilitat per encabir-hi el futur CAP Raval Nord. Una opció que consideren “una oportunitat”, que permetria l’ampliació del MACBA per la capella de la Misericòrdia, tal com estava previst inicialment. La pressió veïnal per fer el CAP a la Misericòrdia havia aturat els plans d’ampliació del museu.