marcador electrònic del camp de futbol de l'Energia

El camp de futbol de l’Energia, a la Marina de Port, ha estrenat aquest diumenge un marcador electrònic durant el partit entre la UE Sants i la UE Vilassar de Mar, de Tercera Divisió. Es tracta del primer projecte finalitzat de les cinc iniciatives nascudes de l’impuls ciutadà en el marc dels pressupostos participatius a Sants-Montjuïc. El dispositiu nou, amb tecnologia LED, ha suposat una despesa de 35.000 euros.

La proposta va sorgir de la Unió Esportiva de Sants i la Taula d’Esports de Sants, Hostafrancs i la Bordeta. Les entitats i el regidor del districte, Marc Serra, han celebrat l’estrena d’aquest marcador, que, diuen, més enllà de donar els resultats dels partits, també millora la comunicació amb el públic.

nou marcador electrònic del camp de futbol de l'Energia

Més de 1.800 suports

La instal·lació de marcadors electrònics, renovació de dispositius i sistemes de megafonia a les instal·lacions esportives va rebre més de 1.800 suports durant la votació dels pressupostos participatius.

De fet, Sants-Montjuïc va ser un dels districtes amb més participació amb 9.294 vots en total. Aquest és el primer dels cinc projectes finalistes que s’enllesteix. El seguiment de l’estat d’execució de tots els projectes es pot fer a través del web Decidim.Barcelona.