Precisament, les fotografies del rei Felip VI es poden adquirir a través del web Patrimonio Nacional, prèvia sol·licitud de les institucions. Fonts de l’Ajuntament de Barcelona han explicat que han rebut una circular que explicava aquesta possibilitat però no han precisat si se’n penjarà cap ni quan es farà, en cas que es tracti d’una fotografia.

Abans d’instal·lar-hi el bust de Joan Carles I, al saló n’hi havia un altre d’Isabel II esculpit per Andreu Aleu, que va ser destrossat l’any 1936, durant la Guerra Civil Espanyola. Al costat, just darrere de la taula presidencial, de la paret penja una pintura elaborada per Francesc Masriera i Manovens (Barcelona, 1842-1902) que retrata la reina regent Maria Cristina amb el seu fill Alfons XIII, quan encara era un nen. Un quadre pintat l’any 1888 amb motiu de la visita de Maria Cristina i Alfons XIII durant l’Exposició Universal.

Finalment, les estàtues de marbre de Sant Jordi i Santa Eulàlia, obra de Josep Viladomat, acaben de perfilar la decoració de la sala de plens, on cada mes es reuneixen els 41 regidors de Barcelona.