(ACN) Un autocar d’Òmnium circula des d’aquest divendres per Barcelona i l’àrea metropolitana per denunciar el judici del procés, segons ha informat l’entitat a través d’un comunicat. Amb el lema “Ens jutgen a tots: els demòcrates, els moviments socials, les pacificistes”, es vol enviar un missatge als ciutadans perquè es mobilitzin en defensa dels “drets fonamentals”. A banda de a la ciutat, l’autobús circularà per Badalona, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet, l’Hospitalet de Llobregat, Cornellà i Sant Boi de Llobregat, entre d’altres.

L’autocar forma part de la campanya d’Òmnium per denunciar el judici sobre l’1-O i inclou també cartells de gran format que són presents a autopistes i tanques a les principals carreteres; així com estacions de transports públics, Ferrocarrils de la Generalitat, carrers i quioscos de les grans ciutats.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”EN DIRECTE: Judici del procés” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/societat/judici-proces-directe/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

La campanya “Judici a la democràcia” és una iniciativa d’Òmnium, que té com a objectiu denunciar la “judicialització d’un conflicte polític” i la petició de 214 anys de presó “per reivindicar el dret a votar”. Inclou, entre altres accions, un miler d’actes de diferents formats que s’estan fent des de l’inici del judici arreu del país.