XAVIER MUIXÍ, director d'Informatius de BTV "Nosaltres som especialistes en Barcelona, i en dies com les eleccions municipals, ho demostrem. Si a la gent li interessa el que passa a Barcelona, la política municipal de Barcelona, qui serà el pròxim alcalde de la ciutat, el que ha de fer és mirar BTV, seguir Barcelona FM i estar molt pendents del nostre web, el BTVNoticies.cat."

La televisió de Barcelona informa puntualment sobre el desenvolupament de la jornada electoral a la ciutat, amb el seguiment continuat de les dades de l’escrutini, resultats i dades de participació segmentades per districtes, les imatges de les votacions dels candidats a l’alcaldia de Barcelona i connexions amb les seus dels partits polítics, entre d’altres. Tot plegat a través d’aquest web, de la televisió o dels butlletins informatius de Barcelona FM.

La jornada electoral a Barcelona es pot veure a BTV amb butlletins especials a les 9 h, a les 12.05 h i a les 18.35 h, a més de l’informatiu ‘BTV notícies migdia’ que presenta Sandra Mestres a partir de les 14 h. A les 19.45 h, comença el programa especial ‘Barcelona e15’ conduït pel director d’Informatius, Xavier Muixí, i Eva Arderius. A partir de les 20 h, horari de tancament dels col·legis electorals, farem públiques les dades del sondeig a peu d’urna de la ciutat de Barcelona. Després, a banda de l’anàlisi exhaustiva de com queda l’Ajuntament i els canvis més significatius respecte de fa quatre anys, també hi haurà connexions en directe amb totes les seus electorals. N’informaran Marc Garcia des de la seu de CiU, Sergi Forcada des de la del PSC, Ana Gili des del PP, Núria Pujadas des de Barcelona en Comú, Clara Aliaguilla des d’ERC, Marta Casals des de la seu de Ciutadans i Núria Llabina des de la de la CUP. Un cop es comencin a conèixer les primeres dades d’escrutini, a partir de les 21 h, els convidats especials del programa analitzaran com queda el nou consistori, com es llegeixen els resultats i quins pactes faran possible l’elecció del nou alcalde.

Al web BTVNotícies.cat, a més de totes les notícies de la jornada electoral a Barcelona, pots accedir a una aplicació en línia amb els resultats electorals actualitzats minut a minut a mesura que avanci l’escrutini. Ara ja s’hi pot consultar, tant des de l’ordinador com des del mòbil o la tauleta, els resultats d’eleccions municipals anteriors. Els mapes mostren els vots a cada districte, barri o secció censal de la ciutat.