B:SM Port Olímpic

L’empresa municipal B:SM —la més important que depèn de l’Ajuntament— invertirà 3 M € en el Port Olímpic l’any 2020. És, de fet, una de les partides d’inversions més rellevants que preveu el pressupost de B:SM per a l’any vinent. Els comptes totals sumen 136,5 M €, dels quals 18,6 M € corresponen a inversions.

La intenció del govern municipal és treure els locals d’oci nocturn del Port Olímpic aquest 2020, quan la Generalitat en delegui les competències a l’Ajuntament. En el seu lloc, l’executiu proposa dedicar l’espai a les activitats nàutiques i també dotar-lo d’usos ciutadans. A més, també es faran obres de millora al dic del Recer per evitar l’afectació dels temporals marítims.

Parquímetres nous i inversions al Zoo

A banda de la inversió al Port Olímpic, B:SM també en preveu d’altres de rellevants. Per exemple, aquest 2020 s’acabaran de renovar tots els parquímetres amb un doble objectiu: d’una banda, habilitar el pagament telemàtic, i de l’altra, adaptar els parquímetres perquè facin pagar més els cotxes més contaminants.

A més a més, B:SM també programa part de les seves inversions per al nou model del Zoo. Se’n milloraran les instal·lacions i s’hi implantaran tecnologies digitals i interactives en la línia d’oferir una experiència didàctica sense la presència d’algunes espècies d’animals.