llaç groc Ajuntament Barcelona

Nou intent del PP per retirar el llaç groc de la façana de l’Ajuntament de Barcelona. El líder municipal dels populars, Josep Bou, ha presentat un recurs al Jutjat Contenciós Administratiu perquè forci la retirada d’aquest símbol que es va tornar a penjar al balcó el mes de juny, després del període electoral. “És necessari un Ajuntament lliure de símbols partidistes que creen controvèrsies”, ha dit Bou en un comunicat.

Josep Bou Ciutat Justícia

Josep Bou ja va fer al juny un requeriment formal a l’alcaldessa, Ada Colau, per demanar-li que retirés el llaç groc de l’Ajuntament. El líder municipal del PP ja va advertir aleshores que si Colau no li feia cas, aniria als jutjats. Segons Bou, el Tribunal Suprem va assenyalar el 2016 que la neutralitat de l’espai públic “és exigible en tot moment, sigui o no període electoral”.

El president del Grup Municipal del PP critica també “els complexes” del PSC per no haver demanat la retirada del llaç groc als seus socis de govern de Barcelona en Comú. “Han d’entendre que aquest llaç no representa Barcelona, només una part”, afirma Bou en el comunicat.