Josep Bou PP

De nou, el PP de Barcelona carrega contra el pessebre que l’Ajuntament instal·larà a la plaça de Sant Jaume aquest Nadal 2021. En un comunicat, el popular Josep Bou ha denunciat que el govern municipal es gastarà prop de 190.000 € en la instal·lació (189.904,53 € IVA inclòs). “És una vergonya”, afirma Bou sense que s’hagi fet públic encara com serà. El tinent d’alcalde de Cultura, Jordi Martí, va assegurar aquest dimarts, en resposta a una pregunta del PP, que el pessebre “tindrà sorpresa”.

El líder municipal del PP considera que és intolerable que l’Ajuntament es gasti aquests diners “en un moment en què Barcelona s’està recuperant de la crisi econòmica derivada de la pandèmia”. Segons Bou, el pessebre s’ha adjudicat a l’artista Jordi Darder, que va signar el del Nadal del 2017. “Fer un pessebre no pot costar aquesta barbaritat, és una vergonya que malgastin els diners per fer un antipessebre que no respecta les tradicions”, apunta Bou en el comunicat, que diu que el pessebre “no hauria de costar ni un euro”.

Fonts municipals apunten que en els propers dies es donaran tots els detalls del pessebre de la plaça de Sant Jaume. La instal·lació es podrà visitar des de finals de novembre fins a Reis. A banda d’aquest pessebre, n’hi haurà dos de tradicionals al Museu Marès i al Monestir de Pedralbes.