Josep Bou PP consellers districte

El líder del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha exhibit aquest dijous els nous fitxatges que ha incorporat al grup municipal després de destituir dos consellers de districte i un assessor. Ho ha fet després d’una reunió amb la nova consellera de les Corts, Irene Pardo, i el nou conseller de Sarrià – Sant Gervasi, Antonio Verdera. A més, Bou ha anunciat la incorporació de l’exregidora Miriam Casanova com a assessora, així com d’Alberto Nicolau, que va ser cap de gabinet de l’històric líder popular al consistori Alberto Fernández Díaz.

Amb aquests dos últims fitxatges, Bou ha volgut enviar un missatge al PP de Barcelona per tancar la crisi oberta arran de la destitució dels tres assessors, que va molestar una part de les bases. El líder municipal del PP ha expressat la voluntat de “girar full al passat” i “reconstruir un equip per trepitjar Barcelona”. “Menys despatxos i més carrer”, ha sentenciat. Ara bé, segons ha pogut confirmar betevé, a la reunió no hi ha assistit l’altre regidor del grup, Óscar Ramírez, ja que, segons fonts properes, no se l’ha convidat.

A finals de març, Josep Bou va publicar una piulada amb dues fotos amb la que ara és nova assessora del grup, Miriam Casanova, a qui va descriure com “una peça clau de la gestió d’èxit d’Alberto Fernández Díaz a l’Ajuntament”. Casanova va ser regidora del 2011 al 2015 i també va exercir com a consellera de districte a les Corts i, en el mandat anterior, va fer d’assessora del grup municipal.

En un comunicat, els nous consellers de districte asseguren que volen millorar la imatge del partit i atreure més gent descontenta amb la Barcelona que deixa el govern d’Ada Colau.