L’alcaldable del PP a Barcelona, Josep Bou, ha denunciat a la fiscalia unes pintades aparegudes suposadament en una església de la Sagrera a favor d’ETA i signades per Arran. Bou ha recordat que en aquest temple, la parròquia del Crist Rei, els familiars de les víctimes de l’atemptat d’Hipercor hi celebren una missa cada 19 de juny.
Referint-se a Arran, el candidat a l’alcaldia dona suport a “la proposta de Pablo Casado per aplicar la llei i il·legalitzar les organitzacions que animen a la violència“. Bou també demana a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que condemni les pintades i que els serveis de neteja municipals les esborrin. Segons ha confirmat betevé, dilluns passat part de les pintades ja es van eliminar de la façana de l’església.
El president de l’Associació Catalana de Víctimes d’Organitzacions Terroristes (ACVOT), José Vargas, ha presentat una denúncia contra Arran a la fiscalia perquè s’investiguin les persones responsables d’aquesta acció. Vargas també forma part del PP i és el número 10 a la llista dels populars a l’Ajuntament de Barcelona.

Arran ho desmenteix

Fonts d’Arran han assegurat a Europa Press que “no tenen constància i que no reivindiquen l’autoria” d’aquesta pintada a favor d’ETA. L’organització juvenil ha afegit que s’han assabentat “per les xarxes del Partit Popular i per la notícia de la denúncia”.