Josep Bou

(Redacció/ACN) El regidor del Partit Popular a Barcelona, Josep Bou, creu que Ernest Maragall seria millor alcalde que Ada Colau. Tot i això, ha dit que ell també hauria donat suport a Colau per vetar Maragall. Ho faria, ha dit, “únicament pel procés”. En una entrevista a Ràdio 4 i La 2, ha afirmat que seguiria els passos de Manuel Valls en la investidura del 2019,, quan tres regidors del seu partit van votar a favor de l’alcaldessa.

Penso que Maragall ho podria fer prou bé, segurament millor que l’alcaldessa
Josep Bou, regidor del PP

En concret, Bou creu que el líder republicà ho faria millor en termes de mobilitat, socials i econòmics. “L’alcaldessa està molt escorada en un lloc que no sé exactament quin és ni quina ideologia té”, ha dit, i ha afegit que “l’Ajuntament té massa política i poca gestió”.

Bou repetiria com a candidat

Bou, que va encapçalar la llista del PPC per Barcelona a les últimes eleccions municipals, també ha afirmat que repetiria com a candidat a les eleccions municipals del 2023 a Barcelona amb la condició que tingués més suport del PPC. Tot i això, diu que no anirà a trucar a cap porta per demanar ser el candidat del partit. El líder popular ha recordat que es va presentar als comicis com a independent. Ara, després de quatre anys com a regidor, ha explicat que ha tingut una decepció de la política perquè, segons ha dit, “per sobre de tot hi ha els interessos personals”.

Pel que fa al seu futur de cara a les eleccions municipals de l’any que ve, ha assegurat que està “tranquil” però també ha demanat al PP que “no perdi el temps” a prendre una decisió. En ser preguntat si es presentaria amb un altre partit o en solitari en cas que el PPC no el torni a cridar, Bou ha respost que si el partit no compta amb ell, marxarà i es dedicarà a la seva empresa.

Pendent de l’informe policial del cotxe

Pel que fa al cas del seu cotxe cremat, ha dit que encara no té l’informe policial de l’incident i ha demanat que es tingui paciència per veure quina és la conclusió sobre els fets. Ha afegit que no ha acusat ningú, però que manté els seus “dubtes” perquè just el dia abans de l’incendi va ser “amenaçat”. El primer informe els Mossos va determinar que el vehicle es va cremar per una avaria mecànica, però Bou insisteix que va ser un foc provocat.