Josep Bou

(ACN) El líder del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, s’ha mostrat partidari de consultar la ciutadania sobre l’indult als líders independentistes condemnats pel referèndum de l’1 d’octubre del 2017. “Si ha de parlar algú, i m’agradaria que fos així, és la societat civil de Catalunya”, ha dit en declaracions a Ràdio Hostafrancs aquest dissabte. “A mi m’interessaria més això: que sortís de la base i diguessin ‘sí’ o ‘no'”, ha afegit.

El regidor popular ha vaticinat “una sorpresa” si es pregunta a la societat sobre la conveniència dels indults “perquè el català és bastant de complir les lleis”. És per això que creu que hi ha criteris de tots colors sobre la qüestió. “L’estat de dret interessa tothom perquè a fora s’hi passa molt fred. És terrible”, ha argumentat.

El PP està recollint signatures arreu de l’estat contra la possible concessió de l’indult als condemnats per l’1-O per part del Govern espanyol. La formació ha amenaçat de recórrer-los al Tribunal Suprem si finalment són concedits.