El ministre d’Exteriors i candidat a les eleccions europees pel PSOE, Josep Borrell, ha assegurat aquest dilluns que Podem i els comuns volen “una espècie de dret d’autodeterminació per a tothom” que no té “cap mena de suport” a l’estat. Ho ha dit en un acte del PSC al Pavelló Mies van der Rohe, on la candidata per Barcelona, Meritxell Batet, ha estat acompanyada per Josep Borrell i també pel líder dels socialistes a l’Ajuntament, Jaume Collboni.

Segons Borrell, la proposta dels comuns no té “cap mena de suport” a l’estat i, a diferència del passat, quan aquest concepte era més acceptat per tal de millorar socioeconòmicament, ara no tindrà la mateixa base social. Per tot plegat, el ministre ha augurat que bona part dels votants d’En Comú Podem passaran al PSC.

Alerta per l’extrema dreta

Per la seva banda, Meritxell Batet ha tornat a alertar del perill d’un govern de dretes, com ja va fer quan demanava desconfiar de les enquestes. La candidata ha dit que l’extrema dreta pot agafar una força desproporcionada si el PP i Ciutadans “abracen” els seus postulats.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]