La número dos de Junts per Catalunya per a les eleccions generals del 28-A al Congrés, Laura Borràs, ha assegurat aquest dilluns que votar el PSOE “és oblidar les prioritats de Catalunya”. La candidata considera que la situació catalana “ha canviat res o molt poc” amb Pedro Sánchez com a president espanyol, i ha assegurat que els catalans viuen en un “autogovern ‘fake'” perquè Catalunya es troba en una situació “d’espoli fiscal estructural” per part de l’Estat.

En un dels esmorzars Primera Plana, organitzat pel diari ‘El Periódico’, Borràs ha qualificat Sánchez de “demòcrata francament peculiar” perquè nega als catalans la possibilitat d’assolir la independència “sense considerar el dret d’autodeterminació dels pobles”. I ha recordat que el programa electoral del PSC l’any 2012 recollia la possibilitat de fer un referèndum pactat a Catalunya.

La número dos de la candidatura al Congrés, Laura Borràs, també s’ha mostrat contrària a la reforma constitucional com a solució per al conflicte polític entre Catalunya i l’Estat. “És una pantalla passada”, ha dit, que sempre ha portat al “resultat de la pastanaga”.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]