La número dos de la llista de JxC a les eleccions generals, Laura Borràs, troba “normal, lògic i esperable” que el candidat d’ERC, Oriol Junqueras, hagi demanat el vot per als republicans, durant la roda de premsa a l’ACN aquest divendres al matí, en videoconferència des de la presó de Soto del Real. En un contacte amb els mitjans des de Tarragona aquest divendres a la tarda, Borràs ha remarcat que per a JxC és més important “la unitat i la força de l’independentisme, i posar el país per davant del partit”, que no pas demanar el vot. Borràs ha celebrat que tant Junqueras com el seu cap de llista, Jordi Sànchez, hagin pogut expressar-se en les rodes de premsa d’aquest dijous i d’aquest divendres.

“Junqueras demana el vot pel seu partit i és absolutament legítim fer-ho”, ha afegit Borràs, que ha insistit que en campanya electoral és “evident” i “normal” que els caps de llista de les formacions demanin el vot per la seva formació.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]