(ACN/redacció) En una compareixença des de Montjuïc, la número dos de la llista de Junts per Catalunya a les eleccions catalanes, Laura Borràs, ha recordat que el tercer grau per als presos “no és cap privilegi”. Això sí, ha celebrat poder-se abraçar de nou amb el secretari general del partit, Jordi Sànchez.

Borràs ha subratllat que no haurien d’haver entrat “mai” als centres penitenciaris. “Són els nostres representants legítims, participaran en la campanya de manera immediata, avui mateix”, ha avançat la candidata. De fet, Josep Rull i Jordi Turull ja intervindran aquest vespre en el míting de Reus.

Borràs celebra que el TSJC mantingui el 14-F

Una de les demandes de Borràs durant l’acte ha estat “mantenir la data de les eleccions” per “sortir d’un impàs polític”. Ara que el TSJC ja ha assegurat que es manté la data, la candidata ha celebrat la decisió. Ara bé, ha volgut deixar clar que aquests comicis han de garantir la “seguretat sanitàriament” a tota costa.

25 furgonetes “per fer arribar missatges de futur”

En aquest acte el partit ha presentat avui el desplegament de 25 furgonetes amb logotip amb què voluntaris de JxC faran arribar el missatge d'”esperança i futur” de la candidatura arreu del territori.