La portaveu de Ciutadans al Parlament, Lorena Roldán, ha anunciat que el partit taronja emprendrà accions legals per identificar els “agressors que van atacar” l’autobús de la formació durant el Pride Barcelona 2019, aquest dissabte a la tarda. La formació ha denunciat que una situació similar es va repetir en altres ciutats de l’Estat espanyol com València o Sevilla.

“Una festa en què se celebra la llibertat és intolerable que s’hi imposi el sectarisme” ha afirmat Roldán en unes declaracions a Madrid, on ha afegit que és “impensable que la violència i la intolerància quedin impunes”. Des de Ciutadans, afirmen que continuaran treballant pels drets i les llibertats dels col·lectius LGTBI.

Ciutadans va confirmar dissabte que alguns manifestants de la protesta unitària pel dia de l’alliberament LGTBI els van boicotejar l’autobús just quan passava per davant de la plaça de la Universitat. El vehicle de la formació taronja va estar circulant tot al dia per la ciutat com a resposta al veto a desfilar pel Pride i va ser increpat just quan passava pel centre de Barcelona.