La plaça de Sant Jaume i els entorns estan blindats aquest dimecres al migdia per a la reunió de la taula de diàleg que ha començat a les 15 h al Palau de la Generalitat entre els governs català i espanyol. Més d’una desena de furgons de Mossos d’Esquadra es despleguen pels carrers adjacents, on hi ha molta presència policial.

A la plaça, només hi ha agents de la policia catalana i només s’hi permet l’accés a la premsa. Els Mossos d’Esquadra han revisat tot el perímetre, fins i tot les clavegueres.

Tancat l’accés a la plaça de Sant Jaume

Els Mossos d’Esquadra han tancat l’accés a la plaça de Sant Jaume dues hores abans que arribessin les delegacions que participen en la reunió de la taula de diàleg. A les 15 h, el president del Govern espanyol Pedro Sánchez i el de la Generalitat, Pere Aragonès han entrat al Palau de la Generalitat.

mossos via laietana

Tancat un accés al metro de l’L4 a Jaume I

El dispositiu de seguretat també ha fet tancar l’accés al metro de Barcelona de l’L4 per la plaça de l’Àngel. Els usuaris del metro han d’entrar i sortir de l’estació per l’altra boca, la que dona al carrer de l’Argenteria.

metro jaume I tancat