albert batlle

(ACN) El tinent d’alcalde de Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, ha denunciat una campanya contra la imatge de Barcelona. “S’intenta magnificar tot el que passa a la ciutat”, ha apuntat en una entrevista a COPE Catalunya. Batlle ha acusat “els partits de la por” i determinats col·lectius d’intentar enfonsar la reputació de la capital catalana. El tinent d’alcalde de Seguretat ha recordat que Barcelona és la primera de les cinc grans ciutats de l’estat on més han baixat els nivells de delinqüència.

Batlle reclama modificar el Codi Penal

Batlle ha assegurat que Barcelona és una ciutat que competeix pel turisme amb altres grans capitals i “a vegades s’utilitzen estratègies per donar una imatge de ciutat insegura, quan no és així”. El tinent d’alcalde, en canvi, sí que ha reconegut un problema de “delinqüència de baixa intensitat, amb el tema dels furts”. Per afrontar-ho, ha reclamat modificar el Codi Penal per penalitzar més la petita delinqüència.

“No és cert que no es pugui entrar al Raval”

El tinent d’alcalde de Seguretat ha negat que el Raval sigui una “ciutat sense llei”. “No és cert que no es pugui entrar al Raval. Això és una ofensa per als propis veïns”, ha conclòs. Albert Batlle ha afirmat que la problemàtica d’aquest barri no se soluciona només amb més presència policial.