(ACN) El tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, ha defensat que el dispositiu per la revetlla de Sant Joan estava “absolutament dimensionat” i ha afirmat que la mort d’un jove per arma blanca a la Barceloneta és un fet que va més enllà del dimensionament policial.

En declaracions a Catalunya Ràdio, Batlle ha considerat “lamentable” la reacció del Grup Municipal TriasxBCN, que ha demanat la seva dimissió per aquests fets. “Hem de fer política de seguretat però no política amb la seguretat”, ha dit. Batlle ha avançat que el detingut presumptament relacionat amb la mort del jove té 37 anys i que ara la policia científica està investigant les taques de sang que tenia a la samarreta.

Collboni referma el seu suport a Batlle

Per la seva banda, l’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha traslladat el suport a Albert Batlle, després que TriasxBcn en demanés la dimissió. “Està fent una magnífica feina i té el suport de l’alcalde”, ha dit, sense fer cap altre pronunciament al respecte i remetent-se a les explicacions del propi tinent d’alcalde.