La candidata del PSC a les eleccions generals,  Meritxell Batet, ha condemnat aquest dilluns la simulació d’afusellament de Carles Puigdemont a Coripe, Sevilla. Considera que són uns fets “en absolut adequats”, tot i que ha afegit que es tracta d’una tradició que “pot agradar més o menys”. “Podríem començar a parlar de les Falles o altres tradicions, a cada ciutat en tenen diverses que ens poden agradar més o menys”, ha insistit.

Batet també ha dit que “especialment en campanya cal tenir una cura extrema” i, per això, l’acte “mereix una condemna”. Com ja ha fet abans, la candidata socialista ha fet una crida a “expressar respecte” per “totes les forces polítiques, candidats i dirigents”. Quan se li ha preguntat per si seria partidària d’aplicar alguna mesura disciplinària contra l’alcalde de Coripe, el socialista Antonio Pérez, Batet ha afirmat que el fet de condemnar-ho ja “és prou exemplar”.

Pintades a la seu del PSC

La seu dels socialistes, al carrer Pallars de Barcelona, s’ha despertat amb pintades en referència a Coripe. “No és bo que no ens puguem expressar i defensar de manera plural les nostres idees; avui li ha tocat al PSC”, ha declarat Batet des de la seu, on ha celebrat el Dilluns de Pasqua compartint una mona amb els mitjans de comunicació. “Condemno amb tota la rotunditat aquestes accions d’intolerància”, ha afegit.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]