Últims minuts de campanya de les eleccions generals del 28-A. La candidata del PSC, Meritxell Batet, els ha volgut aprofitar per alertar que el 29-A “serà tard”, en referència al risc que sumin les tres dretes, i ha dit que “encara hi som a temps”. “No ens refiem de les enquestes i omplim les urnes de vots socialistes”, ha demanat. Per això, ha dit que el PSC s’hi “deixarà la pell” fins “l’últim minut” i que no valdrà “penedir-se” ni dir: “Hauria votat Pedro Sánchez”.

En aquest sentit, ha afirmat que “si volem Pedro Sánchez, votem Pedro Sánchez”. “Deixem-nos de tonteries, càlculs i intermediaris: voteu directament Sánchez”, ha sentenciat Batet, que ha fet notar que “a guanyar i governar, perquè no n’hi ha prou de guanyar!“.

Ho ha dit en l’acte final de campanya organitzat per la Joventut Socialista de Catalunya, en què ha repassat la tasca del govern socialista en els 10 mesos a La Moncloa i ha desplegat propostes com la baixada de les taxes universitàries, facilitar l’accés a l’habitatge, apujar el salari mínim i impulsar lleis per afavorir l’ecologisme, entre altres mesures que preocupen especialment els joves. “Qui us proposa que mireu enrere, no mereix la vostra confiança”, ha reclamat, i ha presentat el PSC com “l’únic” que ofereix “esperança, il·lusió i propostes”.

Batet ha estat acompanyada del primer secretari del PSC, Miquel Iceta; el candidat a les eleccions municipals a Barcelona, Jaume Collboni; la candidata, al Senat Elia Tortolero, i el primer secretari de la JSC i membre de la candidatura al Congrés, Arnau Ramírez.

Dia de “converses i consells”

Per la seva banda, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha demanat als votants socialistes que no deixin “cap consell per donar” ni “cap conversa pendent” per convèncer els indecisos. “Aquest dissabte no es pot fer campanya perquè és dia de reflexió, però sí que es pot xerrar”, ha fet broma Iceta, que també ha insistit que “ho tenim a tocar, però encara no ho tenim”.

Collboni: “Si no quieres trifachito, vota bonito”

L’alcaldable del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, ha demanat als joves que “votin bonic” i que intentin convèncer tothom perquè es mobilitzin el 28-A. “Si no quieres trifachito, vota bonito”, els ha adreçat com a lema, referint-se al PSOE.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]