Camp d’en Grassot i Gràcia Nova, la Salut i Vallvidrera, el Tibidabo i les Planes. Aquests són els tres barris oficials on el bloc de forces independentistes ha aconseguit més d’un 50 %  dels vots en les eleccions municipals 2019 a Barcelona. És la suma dels vots aconseguit el 26-M d’ERC, Junts per Catalunya, la CUP i Barcelona és Capital.

Si baixem la línia de tall al 45 %, el nombre de barris puja a 16, la majoria als districtes de l’Eixample, les Corts, Gràcia, Horta-Guinardó i Sarrià – Sant Gervasi. A Sant Martí, l’únic barri amb més del 45 % dels vots és el Poblenou. Per últim, si ens fixem amb els barris que obtenen més del 40 % dels vots, la xifra augmenta fins als 34 barris dels 73 de la ciutat. 

 

 

Per analitzar el vot independentista a la Barcelona, hem agafat les candidatures amb més d’un 1 % de vots a les últimes eleccions. Per tant aquests resultats són la suma dels vots obtinguts per Esquerra Republicana, Junts per Catalunya, la CUP i Barcelona és Capital. S’ha de tenir en compte que aquestes dues últimes formacions, no han aconseguit entrar a l’Ajuntament.