L’Associació de Veïns del Gòtic ha tornat a denunciar la situació del restaurant amb 21 taules sense llicència i l’Ajuntament de Barcelona ja hi ha respost: el consistori assegura que tornaran a inspeccionar el local per sancionar-lo. A finals de novembre, el consistori ja li va interposar una sanció molt greu per tenir 21 taules al carrer de la Trinitat, cap amb permís. Aquest tipus de sancions comporten una multa de fins a 3.000 euros. L’Ajuntament de Barcelona ha puntualitzat que en cap cas no es pot retirar la llicència de restauració.

El del mes de novembre no ha estat l’únic toc d’atenció. A l’abril se li retirar la terrassa i, un mes després, la Guàrdia Urbana va obrir una altra acta per incompliment. Ara, el consistori ha anunciat que l’inspeccionaran de nou perquè “es constata que [la terrassa] estava instal·lada una altra vegada“.

La terrassa s’ha mantingut sempre

Van ser precisament els membres de l’Associació de Veïns del Gòtic qui fa nou mesos van alertar de la situació. Tot i això, “fa uns tres anys que està instal·lada” però, diuen que desconeixien que no tenia llicència. Martí Cusó, de l’associació, explica a betevé que, tot i les inspeccions, “la terrassa no s’ha retirat mai“. L’entitat considera que les multes són insuficients i que als restauradors els surt més a compte pagar les sancions i continuar amb l’activitat. Per això, proposa endurir-les i augmentar la freqüència de les inspeccions.

betevé ha intentat contactar amb la propietat de l’establiment, però s’han negat a donar la seva versió.