L’alcaldessa, Ada Colau, ha difós a les xarxes socials un vídeo realitzat per Barcelona en Comú amb motiu dels 100 primers dies al govern de la ciutat.

En un escrit en el seu perfil a Facebook, Colau afirma que “encara queda molt per fer i les dificultats i contradiccions són moltes. Però en aquests primers mesos hem engegat una nova forma de fer política”.

En el vídeo, sobre les imatges de carrers i places de la ciutat, es destaquen algunes de les mesures impulsades pel govern municipal, com la reducció de sous, les partides per a lloguer públic, la moratòria temporal en la concessió de llicències d’hotels o la iniciativa per ser una ciutat refugi. El vídeo es tanca amb una intervenció de Colau a la trobada d’alcaldes de candidatures ciutadanes que es va fer a l’Estació del Nord.

A banda de l’audiovisual, Barcelona en Comú també ha editat un diari que recull l’acció de govern. Entre els reptes de futur, la candidatura destaca l’inici dels estudis per desenvolupar un operador energètic municipal i el procés per aconseguir la municipalització de l’aigua. En total es repartiran 50.000 exemplars d’aquest diari.