Mateix missatge avui d'Artur Mas i del president Puigdemont. Tots dos han demanat als votants de Junts pel Sí que donin suport a Convergència el 26-J. Asseguren que és qui té 'fermesa i seriositat' i qui més se l'ha jugat per Catalunya. ARTUR MAS president de CDC "Si nosaltres vam donar la cara i ens l'hem jugada amb vosaltres i per vosaltres ara us necessitem al nostre costat. Necessitem el vostre suport. Necessitem que estigueu amb nosaltres." En l'acte, que han seguit 800 persones segons Convergència, el candidat Francesc Homs ha carregat durament contra Ada Colau. L'ha acusat de posar en perill la continuïtat del Mobile a la ciutat i de contractar familiars FRANCESC HOMS candidat de CDC "De què li han servit els vots a la Colau. Doncs rimera de col•locar parents, amics, familiars i coneguts. Una, ha anat així això. Nepotisme il•lustrat. Del tot, no." MARTA MARTORELL / JOAN NAVARRO "Aquest ha estat el primer acte de la campanya en què ha assistit Xavier Trias. Des de BTV, el cap del Grup Municipal a Barcelona ha acusat Units Podem de NO voler governar per a tots. S'ha dirigit tant a Pablo Iglesias com a l'alcaldessa, Ada Colau. XAVIER TRIAS, president del Grup Municipal de CiU "La Colau també fa això, una explicació de voler governar amb els seus. Jo crec quan un és alcalde o quan un vol governar a nivell de l'Estat espanyol ha d'entendre que no pot governar només per als seus." El míting l'ha obert el número 1 de Convergència al Senat, Miquel Calçada, que ha carregat contra Units Podem i la CUP.

L’acte s’ha fet davant d’unes 800 persones, segons CDC, al Recinte Modernista de Sant Pau i ha comptat amb la plana major del partit, que han donat suport als candidats al Congrés, Francesc Homs, i al Senat, Miquel Calçada.

Entre els parlaments previstos, el del president de la Generalitat, Carles Puigdemont i el de l’expresident Artur Mas. Tots dos han coincidit en el missatge, que han dirigit als electors independentistes que van confiar en ells votant Junts pel Sí. Els demanen que tornin a fer-ho.

Trias, a favor de qui governi per a tothom

Tot i que no ha estat entre els oradors, l’exalcalde convergent Xavier Trias es trobava a la primera fila. En declaracions a Barcelona Televisió, ha dit que la gent ha de tenir clar si vol l’intervencionisme o les polítiques per a tothom. En referència a Units Podem, i per defecte també a l’alcaldessa Ada Colau, ha dit que són partits que només governen “per a uns quants”.