Els “skaters” que vulguin patinar a la plaça dels Àngels, al davant del MACBA, no ho podran fer fins que no siguin les nou del matí. L’Ajuntament de Barcelona ha decidir ampliar l’horari de prohibició dues hores. Fins ara la limitació dels patinadors era fins a les 7 h. Tampoc no podran patinar als carrers d’accés a la plaça com el de Joaquín Costa o el dels Tallers.

La prohibició s’ha fet a través d’un decret d’alcaldia del 3 de novembre que ja s’ha publicat al BOPB, el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona. Ara s’obre un procés d’informació pública i si en un termini de 20 dies no s’hi formula cap al·legació ni reclamació, la mesura, ara aprovada inicialment, quedarà aprovada de forma definitiva.

Els monopatins, prohibits a la nit des del 2019

Ja fa tres anys que els monopatins no estan permesos ni a la plaça dels Àngels ni als entorns durant la nit. L’objectiu és facilitar el descans dels veïns. Entre les 22 i les 7 h no es pot circular amb aquests vehicles a la zona que delimita la ronda de Sant Antoni, el carrer dels Tallers, el carrer de les Ramelleres, el del Pintor Fortuny i el de carrer de Joaquín Costa.

La prohibició es fa mitjançant un decret de regulació horària de l’activitat. Les multes per les infraccions van del 300 als 900 euros.