El candidat d’En Comú Podem, Jaume Asens, ha valorat els resultats de la seva formació i també d’Unides Podem a les eleccions generals, que els han deixat amb set diputats a Catalunya i 42 en el conjunt d’Espanya. Asens ha reconegut que volien tornar a guanyar les eleccions espanyoles però s’ha mostrat satisfet pels resultats: “Per primera vegada a la història un partit catalanista pot estar al Govern espanyol”.

Asens ha assegurat que malgrat haver perdut escons seran més decisius i ha valorat positivament el fet d’haver “parat el tripartit de Colón”. El candidat dels comuns considera que els resultats globals a Catalunya indiquen que “Madrid haurà d’escoltar” els catalans. I ha proposat crear una taula de diàleg “per responsabilitat”.

Asens ha tornat a esmentar la possibilitat que el PSOE acabi pactant amb Ciutadans. Però confia, ha dit, que no sigui així i que acabi essent Unides Podem qui entri al govern per garantir polítiques de canvi.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions generals 28 d’abril” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]