El candidat d’En Comú Podem (ECP) a les eleccions generalsJaume Asens, ha alertat en un míting a Badalona que el PP i Ciutadans cada vegada actuen més com l’extrema dreta i els ha acusat de fer servir “el discurs de la por i l’antifeminisme”. “Ens ha de preocupar”, ha avisat Asens. I ha assegurat que l’extrema dreta “arrossega al seu marc mental” tant la dreta com l’esquerra.

Durant un acte sectorial sobre feminisme, Asens també ha assegurat que el vot al PSOE és “el vot útil” perquè el líder de Ciutadans, Albert Rivera, sigui vicepresident del Govern espanyol, així com per a les grans empreses de l’Ibex-35 i els fons d’inversió. A més, ha retret als socialistes que es reivindiquin com “l’antídot contra l’extrema dreta” i a Badalona pactessin amb “la xenofòbia” de Xavier García Albiol.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]