ARTUR MAS, president de la Generalitat "Catalunya en aquelles condicions haurà guanyat una posició difícilment reculable, serà un problema de temps aleshores, però la posició ja hi serà la posició de força per la via democràtica ja hi serà (...) Crec que la societat catalana, de fracturada no ho està. Altra cosa és que estigui dividida en el sentit del que passa en democràcia, no tothom pot estar d'acord amb un sol projecte (...) Per molt important que siguin les lleis, les lleis no són sagrades. Per tant, el tema no és la Constitució diu això i no hi ha res més a parlar. Perquè les societats evolucionen."

En una entrevista amb el periodista Xavier Sardà a les instal·lacions de Barcelona Televisió al 22@, el president de la Generalitat ha defensat que s’ha de poder canviar la Constitució, tenint en compte que les societats evolucionen i que les lleis són importants però no són sagrades.

Respecte a les eleccions del 27 de setembre, Mas ha dit que si guanya el “sí” la independència serà qüestió de temps i ja no hi haurà marxa enrere. Mas considera que “Catalunya en aquelles condicions haurà guanyat una posició difícilment reculable” perquè que s’haurà obtingut una “posició de força per la via democràtica”.

La conversa entre Artur Mas i Xavier Sardà s’emetrà aquest dissabte, 28 de març, a les 22 h per BTV. El programa ‘El pla Sardà’, que s’emet habitualment els divendres, ha canviat de dia per respectar el dol de tres dies a causa de la tragèdia aèria de Germanwings als Alps francesos.