Elsa Artadi

La líder de Junts per Catalunya a l’Ajuntament, Elsa Artadi, ha replicat per Twitter a l’alcaldessa després que Ada Colau insinués en una entrevista a betevé, que JxC ha rebut pressions del sector immobiliari per desmarcar-se de la llei per regular els lloguers que es votarà dimecres al Parlament. “Junts treballa per una llei útil per garantir els drets de tothom”, ha afirmat Artadi en una piulada a Twitter.

“Parla amb el teu soci de govern, el PSC, que bloqueja la llei sencera”, afegeix la dirigent de Junts per Catalunya en al·lusió al vot contrari dels socialistes al Parlament, socis de Colau a l’Ajuntament. Artadi recrimina a l’alcaldessa i líder dels comuns formar part d’un govern (l’espanyol) que “ajuda a escapar el Borbó i subvenciona empreses de l’Ibex amb seus a paradisos fiscals”.

El vot de JxC a la proposició de llei per regular els lloguers és encara una incògnita. La formació, que hi va donar suport en un inici, va presentar esmenes i segueix negociant el text final que es votarà al Parlament i que té el vot assegurat d’ERC, els comuns i la CUP. Precisament, Esquerra Barcelona va reclamar aquest dilluns a Artadi que JxC voti a favor de la proposició de llei.