Inés Arrimadas ha renunciat a tots els privilegis als quals té dret com a cap de l’oposició del Parlament. Així, d’acord amb el reglament del Parlament, renuncia a la retribució salarial corresponent al càrrec i al personal d’assessoria. A més, també ha renunciat el tractament d’honorable senyora. En l’anterior legislatura, la líder de Ciutadans també va renunciar a aquests privilegis.

Tot això, ho ha explicat la portaveu del partit, Sonia Sierra, en declaracions a la premsa, quan també ha aprofitat per criticar l’acostament entre els governs català i espanyol. Sierra considera que, des de Madrid, s’està premiant amb una reforma de la Constitució els que han fracturat Catalunya. “Estem preocupats perquè veiem que es vulneren els drets de tots els catalans”, ha sentenciat. A més, ha avisat a Sánchez que, quan parli amb el president de la Generalitat, Quim Torra, ell “no escolta Catalunya, sinó les demanades dels separatistes que ja han anunciat que tornaran a fer il·legalitats”.

Sobre la proposta de reforma de la Constitució que va anunciar dissabte la ministra Meritxell Batet, ha defensat que la Carta Magna s’ha de reformar per eliminar els aforaments, el Senat i la llei electoral, però que ha de ser “reformes que millorin la vida dels espanyols i que faci d’Espanya una nació de ciutadans lliure i iguals, i no una nació de nacions com vol Sánchez”.