(ACN/redacció) La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha carregat aquest divendres contra la proposta del candidat del PSC en les eleccions del 14 de febrer, Salvador Illa, d’emular a la Generalitat el pacte de govern a l’Estat. “Vol el mateix govern de Podem i el PSC a Catalunya i, a més, hi sumarà ERC perquè sempre hi sumen ERC”, ha dit durant un acte de campanya.

Per Arrimadas, aquest executiu suposaria “el trident de la ruïna econòmica” perquè l’Ajuntament de Barcelona estaria governat per Ada Colau, els comuns serien a la Generalitat i el líder de Podem, Pablo Iglesias, continuaria al Govern espanyol.

Defensa el paper de Cs durant la pandèmia

Acompanyada de la vicealcaldessa de Madrid, Begoña Villacís, i de la portaveu estatal de Cs, Melisa Rodríguez, Arrimadas ha defensat el paper del seu partit durant la pandèmia de covid-19 i ha retret al president espanyol, Pedro Sánchez, que hagi preferit ERC com a soci. Qui defensa millor els interessos de Catalunya al Congrés? Els que demanen ajudes directes per a l’hostaleria, els comerciants i els negocis que estan tancant o els que hi van a demanar que es tregui Junqueras de la presó?”, ha preguntat. Així, ha assegurat que amb la situació actual “defensar Catalunya” és “exigir ajudes directes per als autònoms” si el Govern espanyol vol aprovar els pressupostos generals de l’Estat.