En el míting, la candidata s’ha tornat a referir a les declaracions de Miquel Iceta, del PSC, que aquest divendres ha matisat que la proposta d’indultar els independentistes investigats al Suprem és “prematura”. Arrimadas ha recordat a Iceta que “ningú indultarà als autònoms de pagar la quota ni als nostres familiars a pagar la factura de la llum” i ha afirmat que Ciutadans vol acabar amb els privilegis dels polítics com ara els aforaments o l’indult.

L’acte s’ha fet a Santa Coloma de Gramenet, una ciutat on PSC i Ciutadans van quedar molt igualats en els darreres eleccions al Parlament. El partit taronja va obtenir el 23,5% dels vots, mentre que els socialistes van arribar al 25,6%, i de fet són els que governen la ciutat amb Núria Parlon al capdavant. Per això, Arrimadas ha fet un clam al vot útil i ha apel·lat als orígens de l’electorat: “El futur de Catalunya també es debatrà en aquests barris perquè aquí es va escriure la història de Catalunya i, amb els vostres vots, la tornareu a escriure”. Ha afegit que “de l’estelada no es menja”.

Nart entra en campanya

Aquest divendres, Arrimadas ha comptat amb la participació de l’eurodiputat, Javier Nart, que ha estat dur amb el nacionalisme. Ha defensat “la unió, la igualtat i la solidaritat” i ha dit que el “més reaccionari” és entendre que per haver nascut en un lloc has de tenir privilegis. També s’ha definit com un “conciutadà” i “dels meus, no de les pedres ni del 1714”.