Arrimadas també ha acusat el govern de Puigdemont i, concretament Jordi Turull, d’haver insultat companys seus de formació i ha assegurat que aquestes amenaces i insults tindran una resposta “tan forta” a les urnes el proper 21-D que “fins i tot ho escoltarà el senyor Puigdemont de de Brussel·les”. D’aquesta manera, la cap de llista del partit taronja ha intentat convèncer l’electorat de Manresa, una plaça difícil per a la formació, ja que en els anteriors comicis el 54 % dels votants van decantar-se per Junts pel Sï, mentre que Ciutadans, tot i quedar segona força, va recollir uns 5.000 vots, el 12% del total.

Curiosament però aquest míting, que s’ha fet al teatre Kursaal,  és el que ha tingut el públic més animat des que Ciutadans ha començat campanya. Hi havia nervis entre alguns veïns per rebre Arrimadas i en entrar a la sala, l’han aclamat a crits de “presidenta, presidenta”. El partit però aquest dimecres ha fet curt i desenes de persones no han pogut entrar a la sala petita del teatre Kursaal i han seguit l’acte des d’una pantalla que s’ha instal·lat al passeig. Segons fonts del partit taronja, havien sol·licitat la sala gran perquè preveien molta gent però no els la van llogar perquè hi estan assajant una obra de teatre que ha d’estrenar-se en els propers dies.

Carrizosa: “Abans era la banda del 3%, ara la banda del procés”

El número dos de la llista per Barcelona, Carlos Carrizosa, ha carregat contra els governs anteriors de la Generalitat i els ha acusat de robar. En aquest sentit, ha assegurat que abans eren “la banda del 3% i ara la banda del procés”. Diu que el govern destituït de Puigdemont s’ha gastat els diners de tots els catalans “per les seves festes” i ha posat d’exemple la visita que van fer els alcaldes a Puigdemont a Brussel·les.

Carrizosa ha assegurat que “el primer manament del ‘no robaràs’ a Catalunya se l’han passat per l’arc del Triomf durant tota la democràcia”. Igual que Arrimadas, el número dos ha demanat el vot i ha insistit en la “revolució social i popular no induïda des dels despatxos” que, diu, és el que representa Ciutadans.