(ACN) La presidenta de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha instat els votants a triar en les eleccions del 14 de febrer “entre la casa dels horrors que li agrada a Otegi, que és el tripartit, o la casa de tots els catalans, que és un govern constitucionalista”. El partit taronja ha celebrat un acte de campanya a Girona, just el dia que ERC ha dut a terme un míting a la mateixa ciutat amb el coordinador general d’EH Bildu, Arnaldo Otegi.

La líder de la formació ha assegurat que el PSC és “soci” d’ERC i EH Bildu i ha recordat que va pactar-hi els pressupostos generals de l’Estat. “Aquest és un futur per a Catalunya i l’altre futur és el de la unió, de la llibertat, de les polítiques socials”, ha afirmat.

“Es fan acompanyar d’exterroristes”

Arrimadas ha fet costat als caps de llista de Cs per Barcelona, Carlos Carrizosa, i Girona, Jean Castel. L’acte ha comptat també amb el suport de l’eurodiputat Jordi Cañas. Carrizosa també s’ha referit a la presència d’Otegi en un acte de campanya d’ERC i ha interpel·lat el PSC. “Com pot pactar un partit constitucionalista amb els qui es fan acompanyar d’exterroristes condemnats?”, ha preguntat.

Carrizosa ha assegurat que durant la seva visita a Girona han rebut “cridòria i insults”, alhora que “es reben amb aplaudiments els enemics de la llibertat”.

Cs passeja un autobús amb la cara d’Illa amb un nas de Pinotxo

Cs ha posat en circulació un autobús en què apareix l’exministre de Sanitat i candidat del PSC a la Generalitat, Salvador Illa, amb un nas de Pinotxo i una mascareta FFP2. “El PSC no pactarà amb els independentistes”, es pot llegir al vehicle, que acusa l’aspirant socialista a president d'”enganyar” els votants quan parla de pactes. L’autobús s’ha pogut veure aquest diumenge per Girona.