josep maria argimon

(ACN/Redacció) L’exconseller de Salut Josep Maria Argimon no descarta acompanyar Xavier Trias com a alcaldable de Barcelona si s’acaba presentant a les eleccions municipals del 2023 i formar part de la llista. Ara bé, ha matisat que una candidatura “es pot impulsar des de molts llocs” i que ell ara mateix està valorant “altres opcions” laborals.

En una entrevista a RAC1, ha afirmat que “Trias és amic meu i si he arribat a acceptar a ser conseller, acceptaria altres elements de la política pública sempre que pensi que pugui fer un servei”. Ha afegit, però, que tot això són suposicions perquè Trias encara no ha decidit res.

L’amistat amb Xavier Trias, l’etern alcaldable

Sobre si seria el candidat a l’alcaldia de Barcelona, en cas que Trias no ho sigui, ha dit que això és parlar de “política ficció”. L’amistat entre Argimon i Trias ve de lluny, i l’exconseller n’ha parlat en nombroses ocasions. Les paraules d’Argimon arriben després que Trias hagi encarregat una enquesta interna per veure si la seva candidatura tindria opcions de guanyar. “No té sentit que em presenti si no tinc possibilitats”, va dir l’exacalde en una entrevista al ‘bàsics’, de betevé.

Pel que fa a la seva situació personal, l’exconseller Arimon ha explicat que viu més tranquil, tot i que reconeix que li va saber greu deixar a mitges projectes iniciats al Departament de Salut.