Per l’exconseller de Salut Josep Maria Argimon, “el candidat de Junts per a l’alcaldia de Barcelona serà Xavier Trias. Ho espero i desitjo“. Ho ha dit en una entrevista al ‘Cafè d’idees’, de La 2, i ha tornat a deixar la porta oberta a ser el número dos d’una hipotètica candidatura de l’exalcalde: “A qui no li faria il·lusió ser segon de la teva ciutat? L’altra cosa és el que jo pugui aportar”.

Ara bé, l’exconseller també ha explicat que té una “opció de feina molt avançada” i que ha de decidir en les properes setmanes. Ha revelat que aquest dijous va coincidir amb Xavier Trias en un acte i van quedar que es veurien en els propers dies. No ha volgut donar més detalls sobre la futura conversa, però ha volgut deixar clar que no es pot descartar mai res: “En política mai no descarto res”.

Fa pocs dies Argimon ja va deixar la porta oberta a acompanyar Trias a les eleccions municipals si l’exalcalde feia el pas. Aleshores també va puntualitzar que “tot això són suposicions, perquè Trias encara no ho ha decidit” i perquè ell ara mateix està valorant “altres opcions” laborals. A més, va matisar que una candidatura “es pot impulsar des de molts llocs”.