Antoni Vives

L’exregidor de CiU a l’Ajuntament de Barcelona Antoni Vives està negociant un pacte amb la fiscalia per evitar la presó en el cas Barcelona Regional. A Vives se l’acusa de malversació per un fitxatge a Barcelona Regional quan era tinent d’alcalde. El judici havia de començar aquest dimecres, però es va ajornar. Segons ha avançat ‘El Periódico’ i ha confirmat betevé, el pacte amb la fiscalia busca rebaixar de cinc a dos anys la pena de presó que se li demana per evitar entrar-hi.

La fiscalia també acusa l’exalcalde de Cervelló Jesús Arévalo i l’exdirector general de Barcelona Regional Willy Müller. El fiscal considera que els tres es van confabular per crear un lloc de feina fictici a Barcelona Regional per a Arévalo, que va cobrar 155.000 euros en quatre anys. Segons l’escrit d’acusació, Arévalo ho va demanar al partit per “completar la remuneració anual” com a alcalde de Cervelló.

L’exregidor de CiU està investigat també el cas 3 % sobre el suposat pagament de comissions il·legals a Convergència Democràtica.