ANTONI VIVES, tinent d'alcalde d'Hàbitat Urbà "Perquè vostès són els responsables d'aquest hotel, vostès, no nosaltres, i el que haurien de fer ara si tinguessin un mínim de decència política, és acceptar el què han fet i no fer incrórrer aquest ajuntament en aquesta mena de sainets." JANET SANZ, regidora d'ICV-EUiA "Sainet, senyor Vives, és la seva intervenció, és la seva actitud durant tot el mandat, és la seva prepotència amb què ve a una comsisió a dir-no què cal fer. Tothom té visió de futur en aquesta ciutat, tothom en té."

La construcció d’un hotel de Núñez y Navarro al carrer del Rec Comtal, al barri Gòtic, ha tornat a aixecar polseguera en la comissió d’Hàbitat Urbà. En la sessió extraordinària que van demanar PSC, ICV-EUiA i ERC, l’oposició ha reclamat al govern municipal que reverteixi la llicència atorgada a la constructora, propietària del solar.

Aquest dimarts el tinent d’alcalde ha quantificat la paralització del projecte en 23 milions d’euros, 13 per a la compra de la finca i 10 en concepte de compensació a Núñez y Navarro. Així, ha tancat la porta que va quedar entreoberta en la darrera comissió que va debatre el projecte, en la qual Vives va reconèixer que l’últim recurs era adquirir el solar.

Antoni Vives, a més, ha assenyalat com a responsables de l’hotel el PSC, ICV-EUiA i ERC per haver aprovat el planejament inicial del projecte el 2007, “els responsables d’aquesta situació els tinc asseguts a l’altre costat de la taula”, ha dit. Des de l’oposició, han defensat que la situació de Ciutat Vella l’any que va arrencar el projecte no era l’actual i que el pla incorporava aspectes positius com la construcció d’habitatge públic.