La candidata de Ciutadans a les eleccions municipals 2023 a Barcelona, Anna Grau, ha assegurat que les concentracions en contra de les ocupacions d’El Kubo i La Ruïna són l’única manera de posar el focus en el conflicte i “pressionar les altes esferes“. Grau ha reconegut que s’hi seguirà manifestant com fins ara mentre el problema no se solucioni.

L’alcaldable per Ciutadans ha alertat que, només amb les “agressivitats i les amenaces” que hi ha hagut, ja n’hi hauria prou perquè els Mossos hi intervinguessin. Les declaracions d’Anna Grau arriben després que fonts de la policia catalana hagin reconegut que en les últimes tres setmanes s’ha deteriorat la convivència entre els veïns, els ocupants de les finques ocupades i les plataformes que defensen que es desallotgin.

A favor que Deskupa no participi en el desallotjament

Anna Grau s’ha mostrat a favor de la decisió dels Mossos d’impedir que l’empresa Desokupa intervingui en el desallotjament. La candidata de Ciutadans ha fet valer una vegada més el seu lema “ni ocupa, ni Desokupa” per mostrar el seu desacord amb la manera d’actuar d’aquesta empresa privada.

La candidata taronja ha reconegut que el desallotjament s’ha de fer de manera legal, amb la participació de la policia, i amb “seguretat per a tothom”.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?