L’alcaldable de Ciutadans a Barcelona, Anna Grau, ha carregat contra el republicà Ernest Maragall per la polèmica dels noms que s’han desmarcat de la llista de suports al candidat d’ERC per a les eleccions municipals 2023. “Em faria vergonya donar una llista de suports i després haver-los de començar a tatxar”, ha ironitzat Grau, que ha recriminat a Maragall que “la feina es pot fer millor”.

El suport de Hoffman a les superilles

La candidata ho ha dit després de visitar el Mobile World Congress acompanyada de la portaveu de Cs, Patricia Guasp, i el líder del partit a Catalunya, Carlos Carrizosa. A l’exterior del recinte firal, Anna Grau també ha valorat les declaracions a betevé del màxim responsable del MWC, John Hoffman, en què va defensar les superilles i ha insinuat que ho va dir per “tenir tranquil·litat i donar la raó als polítics”.

Grau ha dit que si és alcaldessa no demanarà als organitzadors de fires que es pronunciïn políticament. “De la política ja me n’encarrego jo, ells que s’ocupin de l’empresa”, ha sentenciat. L’alcaldable de Cs s’ha compromès a abaixar la fiscalitat i “fer-la atractiva a les empreses” i ha dit que des de l’Ajuntament vol impulsar beques perquè els joves puguin visitar el Mobile a preus reduïts.